Ankara Beypazarı'nda traktör ile aracın çarpıştığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde bir trafik kazası meydana geldi. Yaşanan trafik kazasında traktörle çarpışan otomobilin sürücüsünün hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ankara Beypazarı'nda traktör ile aracın çarpıştığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi

Ankara Beypazarı'nda traktör ile aracın çarpıştığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi - Ülkemizde çeşitli nedenlerle farklı trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Can ve mal kayıplarına ya da maddi hasarlara yol açan kazalardan biri bu kez Ankara'nın Beypazarı ilçesinde meydana geldi.

TRAKTÖR İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde traktörle çarpışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. Z. H. (66), idaresindeki otomobil, Kayabükü Mahallesi'nde A. Y.'nin kullandığı aracın arkasındaki yonca toplama tırmığı takılı traktörle çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile Z. H. idaresindeki araç şarampole uçtu. İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

1 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Sağlık ekipleri otomobil sürücüsü 66 yaşındaki Z. H.'nin kaza yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Traktör sürücüsü A. Y. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Savcının incelemesinin ardından yaşamını yitiren Z. H.'nin cenazesi Beypazarı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili ise incelemeler devam ediyor.

SONRAKİ HABER