Anaokulunda bir anda yere yığılan çocuk hayatını kaybetti

Sİvas'ta 6 yaşındaki bir çocuk, anaokulundayken bilinmeyen nedenle bayıldı. Yere yığılan küçük çocuk, hastanede yaşamını yitirdi.

Anaokulunda bir anda yere yığılan çocuk hayatını kaybetti

Sivas Şehit Nuri Yazanel Anaokulu'nda 6 yaşındaki kız çocuğu bir anda bayıldı. Bayılma sebebi bilinmeyen küçük çocuk hastanede hayatını kaybetti.

Sivas'ta bulunan Şehit Nuri Yazanel Anaokulu'ndan acı bir haber geldi. 6 yaşındaki bir çocuğun anaokulunda bayıldığı, daha sonra da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Anaokulunda bir anda yere yığılan çocuk hayatını kaybetti

OLAY YERİNDE İLK MÜDAHALE YAPILDI

Yaşanan olay, Sivas Kılavuz Mahallesi'nde bulunan Şehit Nuri Yazanel Anaokulu'nda meydana geldi. İddialara göre, A.S. ismindeki 6 yaşındaki çocuk anaokulundayken bilinmeyen bir nedenle bayıldı. Bayılmanın etkisiyle yere yığılan küçük kızın yardımına öğretmenleri koştu. 6 yaşındaki A.S. isimli kız çocuğunun bayılması üzerine durum ekiplere bildirildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, A.S. adındaki çocuğa olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. A.S., yapılan ilk müdahalenin ardından Numune Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 6 yaşındaki küçük çocuk kurtarılamadı.

Küçük çocuğun ailesi ise yaşananlar karşısında büyük acı ve üzüntü duydu. A.S. ismindeki çocuğun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere üniversite hastanesinin morguna kaldırıldı. Ekipler, olay sonrası soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER