Anadolu Otoyolu’nun Ankara istikametinde 2 kaza: 7 yaralı

Bugün etkili olan sağanak yağış Anadolu Otoyolu Bolu kesiminde 2 farklı kazaya sebep oldu. Zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralanırken, aynı yolun istikametinde 2 otomobilin çarpıştığı öğrenildi.

Anadolu Otoyolu Bolu kesimlerinde meydana gelen peş peşe zincirleme trafik kazasında 7 kişinin yaralandığı öğrenildi. Ankara istikameti yönünde otomobil, cip ve tırın karıştığı zincirleme kazada otomobil takla attı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

2 FARKLI KAZA MEYDANA GELDİ

Öğleden sonra etkisini gösteren sağanak yağış sebebi ile ulaşımın olumsuz etkilendiği yolda meydana gelen kazalarda 7 kişinin yaralandığı ifade edildi.

Otoyolun Ankara istikameti Dörtdivan mevkiisinde sürücülerinin kimlikleri henüz öğrenilemeyen otomobil, cip ve tırın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada bariyere çarpan otomobil, yoldan çıkarak takla attı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

6 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada yaralanan otomobildeki 6 kişi, sağlık ekiplerince Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı.

1 KADIN YARALANDI

kazaların yağmurdan kayganlaşan yol yüzünden olduğu belirtildi. Öğleden sonra aniden bastıran sağanak yağış trafiği olumsuz olarak etkiledi. Öte yandan aynı yolun mevkiisinde meydana gelen bir kazada da iki otomobil çarpıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı