Anadolu Otoyolunda bir otomobil alev alev yandı

Kurban Bayramı tatili nedeniyle yollardaki trafik yoğunluğu arttı. Artan trafik yoğunluğunun ardından çeşitli haberler de gelmeye başladı. Trafik kazası haberlerinin ardından bu kez bir otomobil yangını haberi geldi.

İslam alemi 16 Haziran tarihi itibariyle Kurban Bayramı'nı idrak etmeye başladı. Kurban Bayramı idrak edilirken tatilin özel sektör çalışanları için 3,5 gün özel sektör çalışanları içinse 9 gün olmasına karar verilirken tatil günlerini değerlendirmek isteyenler de planlarını yaparak yollara koyuldu. Bayramın ikinci gününde de trafik yoğunluğu devam ederken çeşitli kaza haberleri de gelmeye başladı. Trafik kazası haberlerinin ardından bir de yangın haberi geldi.

Edinilen son bilgiye göre Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde seyir halindeyken yanan otomobil, alev topuna döndü.

OTOYOLDA ALEV ALEV YANDI: OTOMOBİLDEN GERİYE DEMİR YIĞINI KALDI

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde seyir halindeyken alev alan otomobil alev alev yanarken 112 Acil Servis üzerinden durum ihbar edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında otomobilden geriye yalnızca demir yığını kaldı.

Anadolu Otoyolunda bir otomobil alev alev yandı

Anadolu Otoyolu'nun Hendek geçişi Ankara istikametinde meydana gelen olayda, H. Ş. idaresindeki otomobil, seyir halindeyken alev aldı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, adeta alev topuna dönen otomobili söndürmek için seferber oldu. Yangın ekiplerce kontrol altına alınarak söndürüldü.

Anadolu Otoyolunda bir otomobil alev alev yandı - Resim : 2

Meydana gelen yangın neticesinde otomobilden geriye demir yığınları kalırken hususa ilişkin inceleme başlatıldı. Olayda can kaybının olmaması ise teselli oldu.

SONRAKİ HABER