Anadolu Otoyolu'nda Ankara istikametinde seyir halinde olan araç yanarak kullanılamaz hale geldi

Ülkemizde çeşitli trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Trafik kazalarına ilişkin haberler basına yansımaya devam ederken Anadolu Otoyolu Ankara istikametinde seyir halindeki aracın yanarak kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

Anadolu Otoyolu'nda Ankara istikametinde seyir halinde olan araç yanarak kullanılamaz hale geldi

Trafik kazaları basına yansımaya devam ediyor. Meydana gelen kazalarda can ve mal kayıpları yaşanırken bu kazalar da maddi hasar ve yaralanma olayları da yalanabiliyor.

Son olarak Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde meydana gelen kazanın ardından çıkan yangında otomobilin kullanılmaz hale geldiği öğrenildi.

ANADOLU OTUYOLU DÜZCE KESİMİNDE TRAFİK KAZASI

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde İ. T. idaresindeki otomobil, otoyolun Ankara istikameti Üçköprü mevkisinde bariyere vurarak yol ortasına savruldu. Bu sırada aynı yönden gelen E. D. yönetimindeki otomobil de bu araca çarptı.

Anadolu Otoyolu'nda Ankara istikametinde seyir halinde olan araç yanarak kullanılamaz hale geldi

ÇARPIŞMANIN ETKİSİYLE BİR ARAÇTA YANGIN ÇIKTI

Çarpışmanın etkisiyle dumanlar yükselen İ. T'ye ait otomobil yanmaya başladı. Araçlarından inen sürücüler, alevleri söndürmeye çalıştı. Sürücülerin müdahalesinin yetersiz kalması ile durum hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirildi.

EKİPLER MÜDAHALE ETTİ

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye, polis ve jandarma ekiplerince söndürülen yangında otomobil kullanılamaz hale geldi.

Anadolu Otoyolu'nda Ankara istikametinde seyir halinde olan araç yanarak kullanılamaz hale geldi - Resim : 2

Kaza nedeniyle 2 şeridi kapanan yolda ulaşım kontrollü sağlanıyor. Otomobilin kullanılmaz hale geldiği olayla ilgili ekiplerin de soruşturma başlattığı öğrenildi. Ulaşımın kontrollü olarak sağlandığı bölgedeki çalışmaların tamamlanması ile ekiplerin yolu ulaşıma tamamen açması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER