Amasya’da korkutan kaza! Otobüs ve hafif ticari araç çarpıştı!

Amasya’nın Suluova ilçesinde yolcu otobüsü ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada birden fazla kişi yaralandı.

Türkiye’de sürücülerin dikkatsizliği ve bazı ihmallerden dolayı sık sık trafik kazaları yaşanıyor. Bu kazalardan biri de Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşandı. Amasya’nın Suluova ilçesinde yolcu otobüsü ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Amasya’da meydana gelen kaza saat 20.30 sıralarında Suluova ilçesi İstiklal Caddesi’nde D100 karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgi doğrultusunda, Tokat’ın Niksar ilçesinden İstanbul istikametine seyir halinde olan T.D.’nin sürücüsü olduğu yolcu otobüsü ile R.K.K. idaresindeki hafif ticari araç çarpıştı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Amasya’nın Suluova ilçesinde yolcu otobüsü ve hafif ticari aracın karıştığı kazada hafif ticari aracın sürücüsü R.K.K. (21) ile C.T. (17) ve A.H.Ç. yaralandı. Kaza yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yolcu otobüsü ve hafif ticari aracın çarpışmaının yaşandığı kazadaki olay yerine gelen ekiplerce yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Suluova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılar, buradan Amasya Sabuncuoğlu Şerafettin Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Amasya’nın Suluova ilçesinde yolcu otobüsü ve hafif ticari aracın karıştığı kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA