Aman dikkat! O tarihe kadar güneş çarpması riskine karşı dikkatli olun!

Hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sıcaklık değerlerinin hissedilebilir şekilde artacağını ifade etti. Güneş çarpması riskine karşı dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Aman dikkat! O tarihe kadar güneş çarpması riskine karşı dikkatli olun!

Hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kimi bölgelerde sıcak havaların etkili olacağını ifade etti. Hava sıcaklıklarının Erzincan başta olmak üzere Bayburt, Erzurum ve Ardahan’da hissedilir derecede artacağı açıklandı.

11111.jpg

Önümüzdeki hafta başlarında da hava durumu hakkında bilgi paylaşımında bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, genel olarak mevsim normallerinin üzerinde bir havanın hakim olacağını paylaştı. Sıcaklık değerlerinin 6 ila 10 derece arasında artacağı da tahmin ediliyor.

1111111.jpg

Hava durumu dışında uyarı mesajı da yayımlayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sıcak havaların kendini gösterdiği bölgelerde yaşayan kronik rahatsızlığı olan kişileri, yaşlıları ve çocukları işaret etti. Saat 11.00 ila 16.00 arasında dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini açıkladı.

111111111.jpg

Uzman isimler ise 14 Ağustos tarihine kadar güneş çarpmasına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirleri olmaları gerektiğini ifade etti.

Daha fazla Ankara haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER