Ali Yerlikaya 3 suç örgütünün çökertildiğini duyurdu! Mahzen operasyonları devam ediyor

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen suç örgütünü çökertme operasyonları arasına yenileri ekleniyor. Son olarak yapılan operasyon ile 4 şehirde toplam 3 suç örgütünün çökertildiği bilgisi paylaşıldı.

Türkiye'de son suçlu kalmayana kadar illegal yapılanmaları çökertme kararlılığı ile çalışmalarını sürdüren emniyet güçleri ülkenin dört bir yanında tespit edilen suçluları yakalıyor. Son olarak yeni bir bilgi daha İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan geldi.

36 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Son olarak 3 farklı suç örgütünün çökertildiği ve 36 şahsın yapılan operasyonlarda yakalandığı bilgisi ülke ile paylaşıldı. Konu hakkında bilgilendirmeyi yapan Bakan Ali Yerlikaya “Eskişehir, İstanbul ve Aydın merkezli 4 ilde eş zamanlı olarak Jandarma tarafından düzenlenen “MAHZEN-5” operasyonlarında Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 36 şüpheli yakalandı” ifadeleri yer aldı.

Pek çok suç kaydı bulunan 3 suç örgütüne yapılan operasyonlarda çok sayıda silah, sahte fatura ve para ele geçirildi. açıklamasının devamında “Suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız” cümlesine yer verilirken Bakan Yerlikaya sözlerini operasyonu gerçekleştiren Jandarma personelini tebrik ederek sonlandırdı.

OPERASYONUN GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞILDI

4 Farklı şehirde 3 suç örgütünün çökertilmesinin ardından vatandaşlar ile operasyonun gerçekleştirilmesine dair görüntüler paylaşıldı. Söz konusu görüntülerde operasyonun kapsamı ve ele geçirilen materyaller gözler önüne serildi. Önümüzdeki günlerde yeni operasyonların gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Aylardır devam eden operasyonlar ile yurt içi ve yurt dışı bağlantılı pek çok suç örgütü çökertilmiş vatandaşlar başta İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olmak üzere tüm emniyet güçlerine kolaylıklar dilemişti.

SONRAKİ HABER