Ali Rıza Yıldırım kimdir, ne iş yapar?

Eti Krom sahibi Ali Rıza Yıldırım, internette paylaşılan bir video ile gündem oldu. Bunun üzerine Ali Rıza Yıldırım'ın kim olduğu merak edildi.

Ali Rıza Yıldırım kimdir, ne iş yapar?

Yıldırımlar Holding sahibi Ali Rıza Yıldırım, sosyal medyada bir videosunun paylaşılması üzerine en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Vatandaşlar ise Ali Rıza Yıldırım'ın hayatını araştırdı.

Eti Krom sahibi Ali Rıza Yıldırım, çalışanlarının maaş ve isteklerine sert tepki verdiği bir video ile gündem oldu. Sosyal medyada paylaşılan video, binlerce kez izlendi ve sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Bu olay üzerine Ali Rıza Yıldırım'ın kim olduğu, ne iş yaptığı merak edildi.

ALİ RIZA YILDIRIM KİMDİR?

Ali Rıza Yıldırım, 29 Mayıs 1957 tarihinde Sivas’ta doğdu. Babası Garip Yıldırım’ın 1963 yılında Samsun’da kurduğu, inşaat malzemeleri ticareti yapan "Garip Yıldırım ve Oğulları" firması ile küçük yaşta iş hayatına başladı. Ailenin en büyük oğlu olan Ali Rıza Yıldırım, firmanın büyümesinden sorumlu olmuştur. Ali Rıza Yıldırım, Yıldırım Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürmektedir. Yıldırımlar Holding, Nakliye ve Lojistik, Limanlar ve Terminaller, Metaller ve Madencilik, Enerji Emtiaları, Gübreler ve Kimyasallar, Enerji Gücü, Uluslararası Ticaret, Finansal Yatırımlar ve Beykoz Kundura dallarında farklı şirketleriyle iş yapıyor.

Ali Rıza Yıldırım kimdir, ne iş yapar?

OLAY NE?

Ali Rıza Yıldırım, Yıldırımlar Holding'in şirketi Eti Krom'un işçilerinin talepleri dinlemek için işçilerle bir araya geldi. Üslubu ile dikkat çeken ve bu nedenle gündem olan Ali Rıza Yıldırım, "Yarın herkesi kapının önüne koyarım. İş sizin işiniz. Cevap verme bana. Ben sana söz hakkı verince konuşacaksın. Ben burayı sıfır yaparım, yarında kapıya kilidi vururum. Burası devlette kilitliydi. Para da kazanmıyordu para da kaybetmiyordu. Ben burayı aldım, bu hale getirdim" dedi.

Ali Rıza Yıldırım'ın konuşma yaptığı anlar ise o sırada orada bulunan biri tarafından kayıt altına alındı ve sosyal medyada paylaşıldı. Birçok kullanıcı, Yıldırım'ın konuşma tarzını eleştirdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER