Alacakaranlık Twilight filmi gösterim tarihi kaç yaş üstü konusu oyuncuları kimler?

Gişe rekortmeni filmler arasında yer alan Alacakaranlık Efsanesi Twilight ile devam ediyor. Efsane sinema ekranlarına geri dönüyor. İşte gösterim tarihi, konusu ve oyuncuları...

Alacakaranlık Twilight filmi gösterim tarihi kaç yaş üstü konusu oyuncuları kimler?

Dünyanın en çok izlenen ve takipçisi olan serilerinden biri olan Alacakanlık Efsanesi Twilight ile beyaz perdeye geri dönüyor. Dünyada büyük bir fenomen haline gelen serinin ilk filmi tam 16 yıl sonra yeniden izleyicisi ile beyaz perdede buluşmaya hazırlanıyor. 3,36 milyar dolarlık toplam hasılatı ile sinema tarihine geçen film aynı zamanda tüm zamanların en çok izlenen serileri arasında da yer alıyor.

ALACAKANLIK TWİLİGHT FİLMİ KONUSU NEDİR?

Anne ve babası ayrı olan Bella Swan, annesinin yeni eşiyle kurduğu hayattan uzaklaşarak babasının yanına Forks’a taşınmaya karar verir. Okulundaki ilk gününde ise sınıf arkadaşı olan Edward Cullen’dan görür görmez etkilenir. Bella, Edward’ın gizemli halini çözmeye çalışırken, 108 yaşında bir vampir olduğunu öğrendiği bu adama aşık olur.

ALACAKARANLIK TWİLİGHT FİLMİ OYUNCULARI BAŞROLDE KİMLER VAR?

Alacakaranlık Twilight filminin başrolünde Oscar adayı Kristen Stewart ve son olarak Batman’i canlandıran dünyaca ünlü oyuncu Robert Pattinson ikilisi yer alıyor.

ALACAKARANLIK EFSANESİ TWİLİGHT VİZYON TARİHİ, SİNEMAYA NE ZAMAN GELİYOR?

Film önümüzdeki Cuma günü yani 13 Eylül 2024 günü vizyona girecek. Serinin hayranları 16 yıl sonra bir kere daha beyaz perdede buluşmuş olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER