Akşener, "İzmir ,'Elif' olmamı istiyor"

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener, İzmir'de konuştu. Akşener programına Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın Karşıyaka'daki anıt mezarını ziyaret ederek başladı.

Akşener, "İzmir ,'Elif' olmamı istiyor"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir'de konuştu. Akşener gezisi sırasına İzmir İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretinde kendisine "elif" yazılı hat tablo hediye edilmesi üzerine, "Ben fazla egoyu ortadan kaldırdığım için İzmir teşkilatı 'elif' olmamı istiyor; bundan sonra söz 'elif' olacağım" dedi.

"İZMİR TEŞKİLATI ELİF OLMAMI İSTİYOR"

İzmir'i ziyaret eden Meral Akşener, ilk olarak Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın Karşıyaka'daki anıt mezarını ziyaret etti. Daha sonra İzmir İl Başkanlığı'na geçen Akşener, burada partililer tarafından karşılandı. İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezirciliğioğlu, ziyarette Akşener'e, yaprak üzerine Arap alfabesinin birinci harfi "elif" yazılı tablo hediye etti. Akşener hediyenin üzerine, "Gördüğünüz gibi 'elif' verildi. Elif dimdiktir. Vav'ın da önemi çok büyüktür ama o da egoyu ortadan kaldırmayı ister. Ben fazla egoyu ortadan kaldırdığım için İzmir teşkilatı 'elif' olmamı istiyor; bundan sonra söz elif olacağım" diye konuştu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER