Akşam 18.30'da başlayacak evde oturan oturmayan herkes SIRILSIKLAM olacak! 81 il için açıklandı

''Eyyam-ı Bahur" sıcakları tüm Türkiye'yi etkisi altına alırken artan hava sıcaklıkları vatandaşları resmen canından bezdirdi.

Akşam 18.30'da başlayacak evde oturan oturmayan herkes SIRILSIKLAM olacak! 81 il için açıklandı

Tüm ülkeyi kasıp kavuran sıcaklar artarak devam ederken Türkiye'nin 81 ilinde vatandaşlar artan hava sıcaklıklar nedeniyle isyan etmeye devam ediyor. Güneşten kerteriz alan adam Kerem Ökten dikkat çeken açıklamalarıyla gündeme gelirken geçirilecek en berbat 2 gece için uyarıda bulundu.

''Eyyam-ı Bahur" sıcakları tüm Türkiye'yi etkisi altına alırken artan hava sıcaklıkları vatandaşları resmen canından bezdirdi. Özellikle de öğlen saatlerinde bastıran sıcaklar çalışan vatandaşların daralmasına neden olurken Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda dikkat çekti.

ÖNÜMÜZDEKİ 2 GECE İÇİN KRİTİK UYARI!

Türkiye'de önce Afrika'dan gelen hava sıcaklıkları ardından ise ''Eyyam-ı Bahur" sıcakları termometrelerde en yüksek derecelerin görülmesine neden olurken yükselen hava sıcaklıkları nedeniyle uzmanlar peş peşe uyarıda bulunmuştu. Özellikle de uzmanlar günün belli saatinde dışarı çıkılmaması gerektiğini vurgularken bu defa dikkat çeken uyarı Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'den geldi.

sicaklar-e1657271695484.jpg

Termometrelerde gösteren hava sıcaklık derecesi 40-42 dereceyi bulurken özellikle de bu yaz bazı illerde sıcaklık rekorları kırıldı. Yaşanan hava sıcaklıklarının ardından sosyal medya hesabından hava durumuna ilişkin açıklamada bulunan Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten "En berbat iki geceye hazır olun" diyerek uyardı.

''TER SU İÇİNDE KALACAĞIZ''

Kerem Ökten ''Ter su içinde kalacağız'' diyerek dikkat çeken paylaşımda bulundu. Önümüzdeki iki gece için nem oranının bir hayli yüksek olacağını ifade eden Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımında "En berbat 2 geceye hazır olun. Yarın (Cuma) gecesi ve Cumartesi gecesi senenin ve uzun senelerin en nemli iki gecesini geçireceğiz. Nem seviyesi korkunç boyutta. Gökyüzünü geceleyin nem bulutları kaplayacak. Ter su içinde kalacağız…" ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER