Akdeniz Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı yayımladı

Üniversiteler tarafından sözleşmeli personel alımı için ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Son olarak Akdeniz Üniversitesi tarafından sözleşmeli personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan ilanın ardından detaylar merak konusu olurken detayları derledik.

Akdeniz Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı yayımladı

Yeni bir iş arayışında olan de devlet kurumlarında istihdam edilmek isteyenler ilan araştırmalarına devam ediyor. Üniversiteler tarafından yayımlanan ilanlar incelenmeye devam ederken son olarak Akdeniz Üniversitesi'nin sözleşmeli personel alımı yapılacağı öğrenildi ve ilgili ilan Resmi Gazete'de yayımlandı.

Akdeniz Üniversitesi, 72 sözleşmeli personel alımı yapacağını Resmi Gazete aracılığı ile duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Akdeniz Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde istihdam edilmek üzere 72 personel alınacak. Başvuru tarihleri ile ilgili detaylar belli olurken kadro ve branş dağılımı da açıklandı.

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİNE 72 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAK

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre adayların 26 Haziran mesai bitimine kadar "http://personel.akdeniz.edu.tr/" adresindeki Sözleşmeli Personel Başvuru Formunu doldurarak, istenilen belgelerle birlikte Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü Evrak Kayıt Birimine şahsen müracaat etmeleri gerektiği ifade edildi. Posta, e-posta veya benzeri şekillerde yapılan başvurular ve eksik belge ibraz edenlerin müracaatlarının kabul edilmeyeceği belirtildi.

Başvuru yapacak adayların, istenilen KPSS türünden en az 50 puan alması şartı aranırken başvuru sonunda yazılı veya sözlü sınav yapılmayacağı ifade edildi.

Akdeniz Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı yayımladı

Lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu (P3) puanı, ön lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu (P93) puanı, ortaöğretim mezunları için ise 2022 KPSS (B) grubu (P94) puanı sıralaması esas alınacak. KPSS puanlarının eşit olması durumunda diploma tarihi itibarıyla önce mezun olan, bununda aynı olması halinde yaşı büyük olan aday tercih edilecek. Kadro ve branş dağılımı ise şöyle;

43 hemşire, 16 sağlık teknikeri, 2'şer biolog, laborant, büro personeli, destek personeli ve tekniker ile 1'er sağlık fizikçisi, perfüzyonist ve teknisyen kadrolarında sözleşmeli personel alınacak.

SONRAKİ HABER