Akaryakıta gelen indirim kısa sürdü! Motorine büyük zam kapıda

Uzun bir süredir devam eden akaryakıt fiyatlarındaki istikrarsızlık devam ediyor. Gelen indirim kararının ardından bir kaç sonra yeniden indirim miktarına yakın düzeyde zam geleceği öğrenildi.

Akaryakıta gelen indirim kısa sürdü! Motorine büyük zam kapıda

Araç sahiplerinin en çok canını sıkan konulardan olan araçlarda kullanılan yakıtların yüksek fiyatlandırması olmuştu. 2019 yılında 5 lira bile olmayan yakıt fiyatları bugün 40 liranin üstünde bir seviyede yer alıyor.

Gelen her indirim haberine yakında gelecek zammın habercisi gözü ile bakan vatandaşlar, fiyatlar düşer düşmez akaryakıt istasyonlarına koşuyor. Zamdan etkilenmeden depolarını doldurmak isteyen vatandaşlar fiyatların eski seviyelerine dönmesini istiyor.

MOTORİNE İNDİRİMİ GERİDE BIRAKAN ZAM

Gündemde olan akaryakıt fiyatları ile ilgili yeni bir zam haberi daha geldi. Bu gece yarısından itibaren motorin fiyatlarına 1.34 TL düzeyinde bir zam geleceği öğrenildi.

Gelecek zam ile beraber motorin Ankara'da 41,60 TL'den satışa sunulmuş olacak. Bir kaç gün öncesinde motorine 1.21 TL indirim yapılmıştı. Bu gelişme ile beraber indirimin bir anlamı kalmadı ve motorin 13 kuruş daha zamlı hale geldi.

İndirim ve zam haberlerinden yorulan vatandaşlar fiyatların ne zaman makul seviyelere geleceğini merak ediyor. Başta ulaşım sektöründe çalışan ve işletmelerinde yoğun olarak araç bulunduran insanlar fiyatların yükselmesinin kendilerini zorladığını ifade ediyor.

SONRAKİ HABER