Akaryakıt fiyatlarında gece yarısı indirimi! Güncel benzin fiyatları

Sık sık fiyat değişikliğinin yapıldığı akaryakıt fiyatları ile ilgili araç sahiplerinin hoşuna gidecek bir gelişme yaşandı. Benzinde 1,46 TL miktarında bir indirim yapıldı.

Akaryakıt fiyatlarında gece yarısı indirimi! Güncel benzin fiyatları

Dünyanın en pahalı akaryakıt fiyatlarından birisine sahip Türkiye'de bu durumdan çok sayıda insan rahatsızlığını dile getiriyor. Ulaşımdan ticarete, bireysel kullanımdan nakliyeye kadar pek çok alanın zam gelmesi yüzünden zor durumda kaldığı akaryakıt fiyatlarındaki indirim memnuniyet verici oldu.

Neredeyse her indirimin ardından, indirimden daha fazla bir zam haberi ile karşılaşan araç sahiplerinin yeni bir haber gelene kadar benzin istasyonlarına giderek depolarını ucuzdan doldurması bekleniyor.

İNDİRİM SONRASI 3 BÜYÜK ŞEHİRDE FİYATLAR

Çeşitli sebeplerden ötürü akaryakıt ve LPG fiyatlarında kısa zaman aralıkları içerisinde değişimler meydana geliyor. Üst üste fiyat artırımlarından dolayı 40 lira barajını aşan benzinin litre fiyatları son indirim ile birlikte İstanbul 43,21 TL'ye, İzmir'de 43,98 TL'ye ve Ankara'da 43,53 TL'ye düştü.

Motorin ve LPG konusunda şu an için bir değişiklik bulunmuyor. Zamlar ve indirimler bu iki araç yakıt çeşidinin de sık sık farklı bir şekilde fiyatlandırılmasına neden oluyor.

Benzin indiriminin ne kadar süreceği şu an için belirsizliğini koruyor. Vatandaşlar önceki gelişmelerden yaşananları örnek alarak benzin istasyonların yönelmeyi sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER