AK Parti ve Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok mal varlığını açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde ABB Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın mal varlığını açıklamasının ardından gözler AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'a çevrilmişti. Altınok merakla beklenen açıklamasını akşam saatlerinde yaptı.

AK Parti ve Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok mal varlığını açıkladı!

Ankara'da 31 Mart seçimlerine çok az bir zaman kala siyasilerden mal varlığı açıklamaları gelmeye devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan ve Başkanlık görevini bir dönem daha sürdürmek için aday olan Mansur Yavaş kendisinin ve eşinin mal varlığını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmıştı.

Sonraki açıklamalarında ise tüm siyasilerin bu şekilde davranmasının en doğru davranış olacağını söyleyen ABB Başkanı Mansur Yavaş tüm siyasilerinde mal varlığını açıklaması gerektiğini ifade etmişti.

ABB Başkanı Yavaş'ın yaptığı bu davranışın ardından gözler seçimin öne çıkan isimlerinden AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Altınok'a çevrilmişti. Altınok geçtiğimiz günlerde bu konu ile ilgili “Mal varlığımı istediğimde açıklayacağım” ifadesinde bulunmuştu.

TURGUT ALTINOK BEKLENEN AÇIKLAMAYI YAPTI

Sadece Ankara değil, ülke genelinde merak konusu olan açıklama sonunda geldi. AK Parti ve Cumhur İttifakı ABB Adayı Turgut Altınok mal varlığını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Altınok paylaşımında “Ne yazık ki mal varlığım üzerinden bir süredir suni gündemler yaratılarak, Başkentimize yapacağımız hizmet ve eserlerin üstünün örtülmeye çalışıldığını; projelerimizi gölgeleme çabasına girildiğini ve en önemlisi SİZ DEĞERLİ ANKARALI HEMŞEHRİLERİMİ İNCİTTİKLERİNİ hissettiğim için mal varlığımı açıklama vakti gelmiştir. Değerli Ankaralılar! İçinizde en ufak bir tereddüt olmasın! Ekte sunduğum tüm mal varlığım ANA SÜTÜ GİBİ AK VE HELALDİR” şeklinde konuştu.

Turgut Altınok'un mal varlığı şu şekilde oldu;

AK Parti ve Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok mal varlığını açıkladı!
AK Parti ve Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok mal varlığını açıkladı! - Resim : 2

AK Parti ve Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok mal varlığını açıkladı! - Resim : 3

KISA SÜREDE GÜNDEM OLDU

AK Parti ve Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'un mal varlığı kısa sürede gündem oldu. Altınok'un bu beyanından sonra kendisine karşı yapılacak açıklamalar merak ediliyor.

SONRAKİ HABER