AK Parti seçim beyannamesini ocak ayı sonunda paylaşacak

AK Parti'nin yerel seçim beyannamesi ocak ayı sonunda kamuoyuna açıklanacak.

AK Parti seçim beyannamesini ocak ayı sonunda paylaşacak

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine kısa süre kalırken partiler bir bir belediye başkanı adaylarını açıklamaya devam ediyor. Diğer partilere kıyasla aday belirleme ve açıklama konusunda biraz daha yavaş hareket eden AK Parti'nin adayları vatandaşlar tarafından oldukça merak ediliyor. Başta büyükşehirler olmak üzere birçok belediye başkanı adayını açıklayacak iktidar partisi belediye başkan adayları tanıtımının ardından yerel seçim beyannamesini açıklanacak.

AK Parti’de belediye başkan adaylarının açıklanması ve yapılacak olan tanıtımının ardından yerel seçim beyannamesi ay sonunda kamuoyuna sunulacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İÇLERİNDE ABB ADAYI'DA OLAN 48 BELEDİYE BAŞKANI ADAYINI ATO'DA AÇIKLAYACAK

31 Mart'taki yapılacak mahalli idareler seçimi öncesi 7 Ocak'ta AK Parti 11'i büyükşehir olmak üzere 26 ilin belediye başkan adayını açıklamıştı. AK Parti'nin 17'si büyükşehir olmak üzere 48 belediye başkanı adayını ise 15 Ocak Pazartesi günü ATO Congresium'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak.

BEYANNAME AY SONUNDA ANKARA SPOR SALONU'NDA PAYALŞILACAK

Yerel seçim beyannamesi Ocak ayının sonuna doğru AK Parti Genel Merkez binasının karşısında yapılan konferans salonunda kamuoyu ile paylaşılacak. AK Parti'nin tüm adayları duyurmasının ardından Ankara Spor Salonu'nda geniş katılımlı bir program düzenleneceği ifade ediliyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER