AK Parti MYK bugün toplanıyor! Gündem kongre hazırlıkları ve yerel seçim çalışmaları!

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak. Toplantının ana gündem maddesi kongre hazırlıkları ve yerel seçim çalışmaları olacak.

AK Parti MYK bugün toplanıyor! Gündem kongre hazırlıkları ve yerel seçim çalışmaları!

Saat 15.00'te Ak Parti Genel Merkezi'nde Merkez Yürütme Kurulu toplantısı (MYK) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilecek. Toplantının öncelikli gündem başlığı olağanüstü büyük kongre hazırlıkları olacak.

KONGRENİN KESİN TARİHİ NETLEŞECEK!

Bugün saatler 15.00'i gösterdiğinde yapılacak olan Merkez Yürütme Kurulu toplantısında öncelikle 7 Ekim'de Ankara'da yapılması planlanan kongrenin kesin tarihi görüşülecek. Toplantının ardından ise kesin tarihin açıklanması bekleniyor.

MYK'daki bir diğer gündem maddesi 31 Mart 2023'te düzenlenecek mahalli idareler seçimleri masaya yatırılacak. Ayrıca yerel seçimler için bugüne kadar yürütülen çalışmalar yine MYK'da görüşülecek. Bu kapsamda izlenecek strateji toplantıda değerlendirilecek.

ÖMER ÇELİK AÇIKLAMA YAPACAK!

Toplantının son bulmasının ardından ise Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kameraların karşısına geçerek alınan kararları açıklayacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER