AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok Ankara Mitinginde konuştu!

Yerel seçime günler kalan AK Parti en büyük miting organizasyonlarından birisini Ankara'da gerçekleştirdi. Mitingde yer alan Turgut Altınok gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok Ankara Mitinginde konuştu!

Günlerdir duyuruları yapılan AK Parti Büyük Ankara Mitingi Başkent Millet Bahçesinde gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı mitingde Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok başta olmak üzere AK Parti Ankara ilçe adayları ve çok sayıda önemli isim yer aldı.

AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok Ankara Mitinginde konuştu!

ALTINOK'TAN SON 5 YILA BOŞ YIL BENZETMESİ

İlk olarak sahneye ABB Başkan Adayı Turgut Altınok çıktı. Ankara'nın son 5 yılını “Boş yıl” olarak nitelendiren ve şu anki ABB Başkanı olan Mansur Yavaş'ın vaatlerini gerçekleştirmediğini öne süren Altınok “Bizim yaptığımız eserlere Yavaş'ın hayali yetişmez” dedi.

Geçtiğimiz haftalardaki vaatlerini bir kez daha yineleyen Turgut Altınok “Trafik problemini çözeceğiz. 80 Kilometre Metro yapacağız” dedi. En çok ses getiren vaatlerinden olan emeklilere 5 bin TL para desteği ve ücretsiz ulaşım sözlerini bir kez daha tekrar eden Turgut Altınok “5 Nisan'da emeklilerimizin 5 bin lira hesaplarına yatıracağız.31 Mart'tan sonra emeklilerimize ulaşım Ankara'da sınırsız, saatsiz ücretsiz olacak” dedi.

Ankara'nın bir çok yerinde halen su sıkıntısı yaşandığını ifade eden Turgut Altınok bu sorun ile de ilgileneceklerini ifade etti. Anketlerde birinci çıktığını öne süren Turgut Altınok seçimlerde Ankara halkının kendini destekleyeceğine inandığına yönelik söylemlerde bulundu.

SONRAKİ HABER