Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman başlayacak, kaç kişi alınacak?

Yeni bir iş araya ve devlet kurumlarında istihdam edilmek isteyenler araştırmalarına devam ediyor. Yayımlanan ilanlar vatandaşların gündeminde yer alırken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından personel alımı müjdesi verildi. Bakanlığın personel alım ilanına ilişkin detaylar merak edildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman başlayacak, kaç kişi alınacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, iş arayanlar için önemli bir işe alım fırsatını duyurdu. İşe girmek ve devlet kurumlarında istihdam edilmek isteyenler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanan istihdam duyurusu ile araştırmalarına başladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı için son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş Bakanlığa yapılacak personel alımı ile ilgili beklenen haberi verdi. Resmi Gazete'de yayımlanan işe alım duyurusunun ardından vatandaşlar, ‘’Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, kadro dağılımı nasıl olacak?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

2024 AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 8 bin personel alımı yapacak. 21 Şubat'ta başlayacak olan başvurular 11 Mart tarihinde sona erecek. Sözleşmeli personel alımı kadro ve branş dağılımları, başvuru kılavuzu ile yayınlanacak. Ancak başvuru detaylarında KPSS (B) puanı ile alım yapılacağı sınav ve sözlü mülakat yapılmayacağı kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER