Aile Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bugün yapılan son açıklama ile birlikte yakın zamanda sözleşmeli personel alımının yapılacağı öğrenildi.

Aile Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak!

Bugün gerçekleştirilen TBMM'de bakanlığın bütçe görüşmeleri esnasında konuşma yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakanlık tarafından gelecek yıl alımların yapılacağından bahsetti. 2024 yılı için yapılacak olan bu alımlar hakkında konuşan Göktaş hem sözleşmeli personel alımının yapılacağına değinirken hem de engelli kadrosu için atamaların gerçekleştirileceğinden bahsetti.

BAKANLIKTAN SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI AÇIKLAMASI GELDİ!

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Göktaş sözleşmeli personel alımının yapılacağı konusunda,“Buradan milletimizle bir müjdeyi daha paylaşmak isterim. Yakın zamanda Bakanlığımıza sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğiz. Aramıza katılacak yeni çalışma arkadaşlarımızla kurumlarımızın kapasitesini daha da güçlendirecek, sosyal hizmetlerin niteliğinin ve erişilebilirliğinin artırılmasını sağlayacağız.”dedi.

ENGELLİ KADROSUNA ATAMALAR YAPILACAK!

Bununla birlikte engelli kadrosu için atama müjdesi, “Son 21 yılda kamuda engelli memur sayısını tam 12 kat artırdık. 68 bin 108 engelli vatandaşımızı kendileri için uygun olan kadrolara atadık. Bu yıl Şubat ayında 2 bin 323 engelli vatandaşımızın atamalarını gerçekleştirmiştik. Yeni yılın ilk ayında 2 bin 392 engelli atamasını da gerçekleştireceğimizin müjdesini milletimizle paylaşmak isterim.” ifadeleri ile verildi.

SONRAKİ HABER