Afyonkarahisar'da peş peşe depremler! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi!

Afyonkarahisar'da peş peşe depremler oldu. İlk önce 4.4 büyüklüğünde, daha sonra da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X hesabından yaptığı paylaşımda geçmiş olsun dileklerini iletti.

Afyonkarahisar'da peş peşe depremler! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi!

Afyonkarahisar'da saat 06.24'te 4.4 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem sonrası vatandaşlar telaş olurken, bir kere daha deprem oldu. Saat 06.30'da da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peş peşe deprem haberlerinin gelmesi ise vatandaşlarda büyük panik ve korku yaşattı.

Afyonkarahisar'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan güncel bilgilerle Afyonkarahisar'da deprem olduğu öğrenilirken, depreme dair detaylar da merak edildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verilerine göre Afyonkarahisar'da 4.4 ve peşine 3.5 büyüklüğünde depremler olduğu bilgisine ulaşıldı.

Afyonkarahisar'da 4.4 ve 3.5 büyüklüğünde depremler meydana geldi. AFAD verilerine göre 2 deprem 6 dakika arayla gerçekleşti. AFAD, X hesabı üzerinden konuyla ilgili ayrıntılı paylaşım yaptı.

Afyonkarahisar'da peş peşe depremler! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi!

Paylaşımdaki bilgilere göre Afyonkarahisar'da saat 06.24'te 4.4 büyüklüğünde deprem oldu. 6 dakika sonra ise yine deprem oldu. İkinci deprem de saat 06.30'da da 3.5 büyüklüğünde gerçekleşti. Güne depremle uyanan Afyonkarahisarlı vatandaşlar, peş peşe deprem yaşanması üzerine büyük korku yaşadı.

ALİ YERLİKAYA'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Yaşanan depremler sonrası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X hesabından geçmiş olsun paylaşımında bulundu. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Afyonkarahisar’da 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın saha taramaları ile 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbarların değerlendirilmesi sonucunda an itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun."

Afyonkarahisar'da peş peşe depremler! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi! - Resim : 2

Bugün ilk önce 4.4, ardından 3.5 büyüklüğünde meydana gelen depremlerde yaralanan ya da hayatını kaybeden olmaması ise sevindirdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER