AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı! Marmara Denizi'nde deprem

Ülkemizde deprem haberleri birbiri ardına gelmeye devam ediyor. Deprem haberleri AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılmaya devam ederken son olarak Marmara Denizi'nde bir deprem meydana geldiği ifade edildi.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı! Marmara Denizi'nde deprem

Türkiye, deprem kuşağında yer alan ülkeler arasında yer alırken birbiri ardına meydana gelen depremler de takip edilmeye devam ediyor. Deprem haberleri birbiri ardına gelirken 6 Şubat depremleri sonrası günlük deprem listeleri de yakından takip edilmeye başladı. Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan bilgiler takip edilirken 17 Haziran tarihi ile meydana gelen depremler de listede yer aldı.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan bilgilere göre Marmara Denizi'nde bir deprem meydana geldiği öğrenilirken saat 17.18'de kaydedildiği ifade edildi.

AFAD VE KANDİLLİ'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI: MARMARA DENİZİ'NDE DEPREM

Marmara Denizi'nde saat 17.18'de bir deprem meydana geldiği öğrenildi. Depremin ardından AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından detaylar da paylaşıldı.

Marmara Denizi, Tekirdağ açıklarında saat 17.18 sıralarında bir deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 3.3 olarak açıklarken derinliğini 6.25 km olarak duyurdu.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı! Marmara Denizi'nde deprem

Kandilli Rasathanesi depreme ilişkin verileri paylaşırken büyüklüğünü 3.6 olarak duyurdu. Depremin derinliği ise 11.1 km olarak kaydedildi.

SONRAKİ HABER