AFAD sözleşmeli personel alımı mülakat tarihleri açıklandı! Sözlü sınavlar ne zaman yapılacak?

AFAD sözleşmeli personel alımı için mülakat tarihini açıkladı. Başvurularını gerçekleştiren adaylar mülakata katılabilecek.

AFAD sözleşmeli personel alımı mülakat tarihleri açıklandı! Sözlü sınavlar ne zaman yapılacak?

İş arayan vatandaşların en çok başvuru yaptığı yerlerden biride AFAD. Geçtiğimiz günlerde personel alımı başvurularını tamamlayan AFAD sözleşmeli personel alımı sözlü sınav tarihleriyle ilgili açıklamada bulundu. AFAD özleşmeli personel alımı için sözlü sınavını ne zaman yapacak.?

AFAD sözleşmeli personel alım başvurularını bitirdi ve sözlü sınav tarihlerini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, "Sözleşmeli Personel Alımı Sözlü Sınavı 23 Ekim-03 Kasım 2023 tarihleri arasında" gerçekleştirilecek.

616x321-afad-personel-alimi-basvuru-sartlari-neler-e-devlet-2023-afad-basvuru-ekrani-sozlesmeli-arama-ve-kurtarma-tekn-1695155626927.jpeg

"SÖZLÜ SINAV NE ZAMAN VE NEREDE YAPILACAK"

Binlerce kişinin beklediği AFAD'ın sözlü sınavı tarihi açıklandı. AFAD'dan gelen açıklamaya göre "Sözleşmeli Personel Alımı Sözlü Sınavı 23 Ekim-03 Kasım 2023 tarihleri arasında Başkanlığımız ana hizmet binasında (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı No: 159 Çankaya/ Ankara) gerçekleştirilecektir." dendi.

Adaylar sınav bilgilerini kariyer kapısı isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden görüntüleyebilecektir.

1394627.jpg

YANINDA BELGELERİ OLMAYAN ADAYLAR SINAVA ALINMAYACAK

Başvuru yapan adayların sınav saatinden en az yarım saat önce sınav yerinde hazır bulunmaları ve onaylı kimlik belgelerinden T.C Kimlik Kartı, sürücü belgesi yada Nüfus cüzdanını yanında bulundurmaları gerekiyor. Söz konusu belgeleri ibraz edemeyen adaylar sınava alınmayacak olup, bu adaylar konu ile ilgili olarak herhangi bir hak talebinde bulunamayacaklardır." denildi.

haberankara.com

SONRAKİ HABER