AFAD son dakika duyurdu! Balıkesir'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Bugün AFAD'ın resmi adresi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşıma göre Balıkesir'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği ifade edildi.

AFAD son dakika duyurdu! Balıkesir'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte Balıkesir'de 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiği ifade edildi. Konu ile ilgili yapılan açıklamalara göre depremin üssünün ise Balıkesir'in Dursunbey ilçesi olduğu tespit edildi.

BALIKESİR'DE 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ!

Yaşanan depreme ilişkin AFAD'ın sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda depremin ne zaman, nerede, saat kaçta ve kaç büyüklüğünde yaşandığına ilişkin bilgilendirmeler yapıldı. Bu kapsamda yapılan açıklamalar ise şu şekilde verildi;

"Büyüklük:4.0 (Mw)
Yer:Dursunbey (Balıkesir)
Tarih:2024-03-21
Saat:22:20:41 TSİ
Enlem:39.64 N
Boylam:28.77556 E
Derinlik:7.7 km"

AFAD son dakika duyurdu! Balıkesir'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre depremin bugün saat 22:20 sularında yaşandığı tespit edildi. 4.0 büyüklüğündeki bu depremin Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde yaşandığı belirlenirken, 7.7 km derinlikte olduğu ifade edildi.

Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşım yapan vatandaşlar ise depremin şiddetli bir şekilde hissedildiği konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

SONRAKİ HABER