AFAD son dakika duyurdu! Adıyaman'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Bugün AFAD tarafından yapılan son dakika açıklama ile birlikte Adıyaman'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi.

AFAD son dakika duyurdu! Adıyaman'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Bugün AFAD tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Adıyaman ilinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi. Konu hakkında yapılan açıklamalarda depremin çevre illerden de hissedildiği ifade edildi. Depreme ilişkin resmi kaynaklardan detaylı bilgilere de yer verildi.

ADIYAMAN'DA 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ!

Konu hakkında yapılan açıklamalara göre depremin Adıyaman'ın Sincik ilçesinde meydana geldiği belirtildi. 7.01 km derinliğinde meydana gelen deprem hakkında yapılan açıklamalarda depremin il genelinde şiddetli bir şekilde hissedildiği ifade edildi. AFAD tarafından yapılan açıklamalara göre ise deprem hakkında verilen bilgiler şu şekildeydi;

AFAD son dakika duyurdu! Adıyaman'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Büyüklük = 4.0 (Mw)
Yer = Sincik (Adıyaman)
Tarih = 2024-01-18
Saat = 23:37:23 TSİ
Enlem = 38.11944 N
Boylam = 38.43361 E
Derinlik = 7.01 km

Konu hakkında yapılan açıklamalara göre Adıyaman'da 4.0 büyüklüğünde meydana gelen bu depremin çevre illerden de hissedildiği ifade edildi.

6 Şubat tarihinde meydana gelen iki büyük depremden de şiddeti bir şekilde etkilenen illerden biri olan Adıyaman ili hakkında yapılan açıklamalara göre depremin orada yaşayan vatandaşların kısa süreli panik yaşamasına neden olduğu ifade edildi.

SONRAKİ HABER