AFAD SON DAKİKA açıkladı! Hatay'da 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Türkiye'de art arda depremler meydana gelmeye devam ediyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son bilgilendirmelere göre Hatay'da 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi.

AFAD SON DAKİKA açıkladı! Hatay'da 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika deprem haberleri paylaşılmaya devam ediyor. Türkiye'de 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin 11 ili etkilemesinin ardından vatandaşın deprem endişesi de arttı.

Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklama kapsamında Hatay'da 4 Ekim Çarşamba günü bir deprem meydana geldiği öğrenildi. AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre; Hatay'ın Samandağ ilçesinde saat 10:58'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

HATAY 4,0 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREMLE SARSILDI

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre Hatay'ın Samandağ açıklarında saat 10.58 sıralarında bir deprem meydana geldi. Hatay Samandağ merkezli 4,0 büyüklüğündeki deprem yerin 10,81 kilometre derinliğinde meydana geldi.

ekran-goruntusu-2023-10-04-111110.png

Yerin 10,81 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, Hatay'ın Samandağ ilçesini sarsarken bu deprem çevre illerden de hissedildi. Depremde herhangi bir can veya mal kaybı yaşandığına ilişkin bilgi paylaşılmadı.

Son depremler listesini takip etmek için AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin resmi internet sitelerindeki 'SON DEPREMLER' kategorisini inceleyebilirsiniz. Güncel olarak listelenen depremler aynı zamanda AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşılıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER