AFAD Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu

Ülkemizde çeşitli deprem haberleri gündem olmaya devam ediyor. Depremler vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken Malatya'da deprem olduğuna ilişkin bir son dakika açıklamasına yer verildi.

AFAD Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu

66 Şubat tarihli ve 11 ili etkileyen deprem felaketini ardından deprem bölgesi olarak adlandırılan bölgede hemen her gün yeni bir deprem meydana geliyor. Depremlerin meydana gelmeye devam etmesi üzerine endişelenen vatandaşlar da son depremler listesini yakından takip ediyor.

Afet Acil Durum Yönetimi (AFAD) tarafından yapılan açıklama kapsamından Malatya'da deprem meydana geldiği öğrenildi. Malatya'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem kaydedildiğini duyuran AFAD, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yaptı.

fdeprem.jpg

MALATYA'DA 4,3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) resmi sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 09.28'de merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin yerin 6,96 kilometre derinliğinde olduğu belirlendi.

ekran-goruntusu-2023-10-09-094110.png

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin resmi internet siteleri üzerinden takip edilebilen son depremler listesinde yer alan Malatya depreminde herhangi bir can ya da mal kaybı açıklaması gelmedi. Deprem bölgeleri arasında yer alan Malatya'da halk, kısa süreli panik yaşarken deprem çevre illerden de hissedildi.

Son depremler listesini AFAD ve Kandilli Rasathanesi aracılığı ile takip edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER