AFAD duyurdu! Muğla'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Ülkemizde art arda deprem haberleri gelmeye devam ediyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son bilgilendirmelere göre Muğla'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi.

AFAD duyurdu! Muğla'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Türkiye'de son dakika deprem haberleri basına yansımaya devam ediyor. Ülkemizde 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ili etkiledikten sonra vatandaşın deprem endişesi de arttı.

Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklama kapsamında Muğla'da bir deprem meydan geldiği öğrenildi. AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre; Muğla'nın Bodrum ilçesinde saat 12:38'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

BODRUM 4,1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREMLE SARSILDI

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre Muğla'nın Bodrum açıklarında saat 12.38 sıralarında bir deprem meydana geldi. Bodrum'a 19.95 kilometre uzaklıkta meydana gelen depremin büyüklüğü 4.1 olarak açıklanırken depremin derinliği 6.28 olarak ölçüldü.

ekran-goruntusu-2023-09-30-132857.png

Yerin 6.2 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, Bodrum'un yaklaşık 20 kilometre açığında meydana gelirken sarsıntı Bodrum ve çevresinde hissedildi. Depremde herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı.

Son depremler listesini takip etmek için AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin resmi internet sitelerindeki 'SON DEPREMLER' kategorisini inceleyebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER