AFAD duyurdu! Hakkari'de 4.4 büyüklüğünde deprem

Peş peşe deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Depremlerin büyüklükleri ve merkez üsleri birbirinden farklılık gösterirken AFAD tarafından yapılan açıklamada Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.

AFAD duyurdu! Hakkari'de 4.4 büyüklüğünde deprem

Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ülkemizde meydana gelen depremlere ilişkin bilgiler vermeye devam ediyor. AFAD son dakika deprem bilgilerini paylaşmaya devam ederken vatandaşlar da günlük olarak ülkemizdeki deprem haberlerini ve son depremler listesini takip ediyor.

Bu çerçevede AFAD'ın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yeni bir deprem bilgisine yer verildi. AFAD'dan yapılan açıklamada Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği duyuruldu.

AFAD DUYURDU: HAKKARİ'DE DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.36'da merkez üssü Hakkari'nin Yüksekova ilçesi olan 4,4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 5,74 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi.

AFAD duyurdu! Hakkari'de 4.4 büyüklüğünde deprem

AFAD tarafından paylaşılan deprem bilgilerinin ardından sosyal medya kullanıcılarından yorum geldi. Depremin kentte büyük ölçüde hissedildiği ve kısa süreli panik yaşandığı kaydedildi.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ 11 ŞUBAT 2024

AFAD'ın son depremler listesi de vatandaşların gündeminde yer alırken paylaşılan bilgilerle son depremlere erişilebiliyor. AFAD deprem adlı internet sitesinde yer alan liste ile günlük depremler listeleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER