AFAD deprem konutları kura sonuçları sorgulama ekranı!

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinin üzerinden 1 sene geçmesinin üzerine deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlar için konutların bugün AFAD tarafından tamamlandığı duyuruldu.

AFAD deprem konutları kura sonuçları sorgulama ekranı!

Uzun süredir deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlar tarafından merakla beklenen kura çekimleri hakkında geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalar çerçevesinde Kahramanmaraş merkezli depremin birinci yılında kura çekimlerinin tamamlanacağı belirtilmişti. Bunun üzerine AFAD tarafından iki ilde kura çekimlerinin bugün yapıldığı öğrenildi. Kura çekimini merakla bekleyen kişiler tarafından ise sonuçların nereden ve nasıl öğrenileceği hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı. Buna göre yapılan açıklamalarda AFAD tarafından Hatay ve Gaziantep illerinde yapılan kura sonuçları için bağlantı adresini verdikleri ifade edildi.

AFAD DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARINI DUYURDU!

Yapılan açıklamalara göre bugün Gaziantep ve Hatay illerinin ilk etap kura sonuçlarının tamamlandığı belirtildi. Sonuçlarına ulaşmak isteyen kişilerin nereden sonuç ekranını görebileceğine yönelik bilgilendirmelerde de bulunuldu. Bununla birlikte de önümüzdeki günlerde de Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Adıyaman ve Elazığ TOKİ deprem konutları kura sonuçlarının gerçekleştirileceği belirtildi.

2024 AFAD DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

Bugün gerçekleştirilen Gaziantep ve Hatay illeri için deprem konutu kura sonuçlarına ulaşmak isteyenlerin yukarıda verilen bağlantı üzerinden kolay bir şekilde isim listesini görebileceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER