AFAD Başkanlığı Van ve Muğla'da deprem meydana geldiğini açıkladı! 21 Ekim son depremler listesi

Türkiye'de hemen her gün farklı büyüklükte depremler meydana gelmeye devam ediyor. AFAD tarafından paylaşılan son dakika bilgisi ile Muğla ve Van'da deprem olduğu öğrenildi. Bununla beraber merak edilen son depremler listesi de paylaşıldı.

AFAD Başkanlığı  Van ve Muğla'da deprem meydana geldiğini açıkladı! 21 Ekim son depremler listesi

Türkiye'de meydana gelen depremler Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılmaya devam ederken İzmir ve Van'dan son dakika deprem haberi geldi.

AKDENİZ AÇIKLARINDA DEPREM OLDU

AFAD tarafından açıklanan son bilgilere göre Akdeniz açıklarında saat 06.47'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akdeniz'de Muğla'nın Datça ilçesine 201,61 kilometre mesafede 4,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin, 6,4 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

ekran-goruntusu-2023-10-21-091403.png

VAN'DA 4,0 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

AFAD, Van'da bir deprem meydana geldiğini duyurdu. AFAD tarafından açıklanan son bilgilere göre Van Gölü - Tuşba merkezli deprem saat 08.05'de meydana geldi. AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Van'da Van Gölü Tuşba merkezli yerin 12,82 kilometre mesafede 4,0 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

ekran-goruntusu-2023-10-21-091356.png

Vatandaşların büyük panik yaşamasına neden olan depremde herhangi bir yıkıntı olmadığı kaydedildi. Son dönemde sık sık meydana gelen depremler panik yaratmaya devam ederken can ve mal kaybı olmaması da teselli olmaya devam ediyor. 21 Ekim tarihinde meydana gelen depremler AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin resmi internet sitelerinde anlık olarak paylaşılıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER