AFAD Başkanlığı açıkladı! İzmir'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Ülkemizde çeşitli depremler meydana gelmeye devam ediyor. AFAD tarafından paylaşılan son dakika bilgisi ile İzmir'de 4,2 büyüklüğünde deprem olduğu öğrenildi.

AFAD Başkanlığı açıkladı! İzmir'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Türkiye'de meydana gelen depremler Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılmaya devam ederken İzmir'de son dakika deprem haberi geldi.

İZMİR'DE DEPREM OLDU

AFAD tarafından açıklanan son bilgilere göre İzmir'de saat 15.55'de şiddetli bir deprem oldu. AFAD, depremin şiddetini 4.2 olarak açıklarken deprem çevre illerden de hissedildi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depreme ilişkin ilk bilgileri AFAD, Twitter (X) hesabı üzerinden duyurdu.

4,2 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ

AFAD, İzmir'de meydana gelen depremin şiddetini 4.2 olarak açıkladı. Sarsıntı yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşirken merkez üssü Bayındır olarak belirlendi. AFAD depremin meydana geldiği saati 15.55 olarak belirtti.

ekran-goruntusu-2023-10-18-160543.png

Vatandaşların büyük panik yaşamasına neden olan depremde herhangi bir yıkıntı olup olmadığı ise henüz bilinmiyor. İzmir Bayındır merkezli olduğu açıklanan depreme dair Google bilgilerinde ise depremin 4,5 büyüklüğünde olduğu kaydedildi. Son dönemde sık sık meydana gelen depremler panik yaratmaya devam ederken İzmir'de yaşanan deprem de kısa süreli panik yaşanmasına neden oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER