AFAD açıkladı! Hatay'da 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Ülkemizde meydana gelen depremlere ilişkin bilgiler AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılmaya devam ediyor. AFAD tarafından paylaşılan son bilgeye göre Hatay'ın Hassa ilçesinde saat 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD açıkladı! Hatay'da 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Türkiye'de çeşitli büyüklüklerde depremler meydana gelmeye devam ediyor. Vatandaşlar güncel deprem listelerini merak ederken Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi de anlık deprem bilgilerini paylaşmayı sürdürüyor.

6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 il arasında bulunan Hatay'da bir son dakika depremi olduğu bildirildi. AFAD tarafından paylaşılan bilgilere göre Hatay'ın Hassa ilçesinde saat 08.01'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

HATAY'DA PANİK YARATAN DEPREM

Hatay'ın Hassa ilçesinde bu sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Saat 08.01 sıralarında yaşanan depremin ardından AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden peş peşe açıklamalar yapıldı.

AFAD depremin büyüklüğünü 3.9 olarak paylaşırken derinliğini de 10.34 km olarak duyurdu.

ekran-goruntusu-2023-09-28-084940.png

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.6 olarak açıkladı.

ekran-goruntusu-2023-09-28-084956.png

Depremde herhangi bir can ve mal kaybı meydana gelmediği bildirildi. Kısa süreli panik yaşayan Hatay halkı da tedbiri elden bırakmayarak hemen apartmanları terk etti. Ülkemizde meydana gelen son depremleri takip etmek için AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin güncel deprem listelerini resmi internet siteleri üzerinden takip edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER