AFAD açıkladı! Hakkari'de 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Bugün son dakika AFAD tarafından yapılan açıklamalara göre Hakkari'de 3,9 büyüklüğünde depremin yaşandığı öğrenildi.

AFAD açıkladı! Hakkari'de 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Bugün Tunceli'de meydana gelen 4,2 büyüklüğündeki depremin hissedilmesinin ardından pek çok vatandaş tarafından endişe başlamış, bunun üzerine uzmanlarca da konu hakkında açıklamalar yapılmıştı. Durumun bu şekilde olmasının ardından ise AFAD tarafından gerçekleştirilen son dakika açıklamasına göre Hakkari'de de 3,9 büyüklüğünde depremin meydana geldiği öğrenildi.

Özellikle de 6 Şubat tarihinde yaşanan iki büyük depremin ardından yaşanan bu tür depremler vatandaşlarda endişeye neden oldu. Uzmanlara göre ise yaşanan Tunceli depreminin ardından daha büyük bir depremin yaşanabileceği ifade edilmişti.

HAKKARİ YÜKSEKOVA'DA DEPREM MEYDANA GELDİ!

Konu hakkında AFAD tarafından yayımlanan verilere göre depremin Hakkari'de Yüksekova'da yaşandığı öğrenildi. 3,9 büyüklüğündeki bu depremin derinliği ise 9.46 km olarak ölçüldü yapılan paylaşımda detaylar ise şu şekilde verildi;

Büyüklük = 3.9 (Mw)
Yer = Yüksekova (Hakkari)
Tarih = 2024-01-01
Saat = 22:54:33 TSİ
Enlem = 37.52472 N
Boylam = 44.01861 E
Derinlik = 9.46 km

AFAD açıkladı! Hakkari'de 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen bu depremin ardından vatandaşların sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre depremin Hakkari'de bulunan bazı vatandaşlar tarafından hissedildiği öğrenilmiş oldu.

SONRAKİ HABER