Adnan Oktar'ın malikanesini kimin aldığını duyunca çok şaşıracaksınız

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın yıllarca yaşadığı Kandilli Vaniköy'ki malikanesi tanınan bir Rus isim satın aldı. Dedikodular doğru çıktı, detaylı tadilatta yaptırmış.

Adnan Oktar'ın malikanesini kimin aldığını duyunca çok şaşıracaksınız

Bir süredir konuşulan iddialar netlik kazandı. Dünyaca ünlü Rus Oligark Roman Abramovic, suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Kandilli' de yıllarca oturduğu malikanesini satın aldı. Abramovic aldığı malikaneye detaylı bir tadilat yaptırmış.

HELİKOPTER PİSTİ YAPTIRMAK İSTİYOR

Bir süredir kapalı kapılar arkasında Adnan Oktar'ın malikanesinin kimin aldığı konuşuluyordu. Edinilen bilgilere göre Dünyaca ünlü Rus Oligark Roman Abramovic evi satın almış. 18 milyon dolara satın aldığı evi tadilata sokan Alramoviç, birde helikopter pisti yaptırmak istiyormuş .

screenshot-25.jpg

KENDİNE GÖRE BİR EV BULAMAMIŞTI

Ünlü Rus Oligark Roman Abramovic, daha önce Londra'da oturuyordu. Rusya’ya karşı uygulanan yaptırımlar sonrası Londra’dan İstanbul’a taşınmıştı. Dünyanın sayılı milyarderleri arasında yer alan Abramovic’ in uzun süredir İstanbul’da kendine göre bir ev bulamadığı biliniyordu.

Önce satılık yalılara bakmış ve hatta bir yalı beğenmiş fakat yalıya helikopter pisti yaptırılamadığı için vazgeçmişti. Daha sonra rotasını daha büyük arazilere çevirdi.

screenshot-24.jpg

10 MİLYAR DOLAR SERVETİ VAR

Vaniköy’ de ki yeni aldığı malikane 9 bin 600 metrekare, kapalı alanı ise 2 bina şeklinde ve yaklaşık 2 bin metrekare. Serveti 10 milyar dolar civarında olan Abramovic, güvenliğine ve gizliliğe çok önem veriyor.

Bu malikâne de ona gözlerden uzak bir alan tanıyor. Eve ulaşan yollar da yeniden yapılırken, mülkün çevresine de kale gibi duvarlar inşa etmeye başlamışlar.

SONRAKİ HABER