Adıyaman deprem konutları kura sonuçları sorgulama ekranı!

Deprem bölgelerinde tamamlanan konutların teslimi için gerçekleştirilen kura çekilişlerinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar tarafından kura sonuçlarına nasıl bakılabileceği hakkında merak edilenler artmaya başladı.

Adıyaman deprem konutları kura sonuçları sorgulama ekranı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin toplamda 11 ili yıkmasının ardından devlet tarafından şehirleri yeniden ayağa kaldırmak amacı ile çalışmalar yapılmaya başlandı. Bunun üzerine depremin üzerinden bir sene geçmesinin hemen ardından da yapımı tamamlanan bu deprem konutları vatandaşlara teslim edilmeye başlandı.

Geçtiğimiz günlerde Hatay ve Gaziantep illerinde kura çekimleri gerçekleştirilerek kimlerin deprem konutlarına sahip olduğu hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Tüm bunların ardından bugün de Adıyaman ilinde gerçekleştirilen kura çekiminin sonuçlarına nasıl ulaşılabileceği hakkında merak edilenler araştırıldı. Konu hakkında merak edilenlerin ardından AFAD tarafından canlı yayında gerçekleştirilen kura çekimi sonuç ekranı belli oldu!

2024 ADIYAMAN DEPREM KONUTU KURA SONUCU BELLİ OLDU!

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımının gerçekleştirdiği Adıyaman’da 'Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni' tamamlandı. Bu çerçevede vatandaşlar için deprem konutlarının kura çekimleri de tamamlandı. Edinilen bilgilere göre kesinleşen sonuçların e-Devlet üzerinden yayımlandığı belirtildi.

ADIYAMAN DEPREM KONUTU KURA SONUÇ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ…

Yukarıda verilen bağlantı üzerinden kişilerin kolay bir şekilde deprem konutu kura sonuçlarına ulaşarak isim listesini görüntüleyebileceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER