Adana’da 4.1 büyüklüğünde deprem oldu

Adana’nın Aladağ ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem oldu. Depreme ilişkin detaylar ise vatandaşlar tarafından merak edildi.

Adana’da 4.1 büyüklüğünde deprem oldu

Türkiye, birbiri ardına meydana gelen depremlerle gündemden düşmüyor. Depremlerle ilgili AFAD ve Kandilli Rasathanesi güncel listeyi paylaşmaya devam ederken Adana'da deprem olduğu öğrenildi.

Adana’nın Aladağ ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan güncel bilgilerle Adana’nın Aladağ ilçesinde deprem olduğu öğrenilirken depreme dair detaylar da merak edildi.

ALADAĞ'DA 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verilerine göre Adana’nın Aladağ ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi. AFAD, X hesabından depreme ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Adana’da 4.1 büyüklüğünde deprem oldu

Adana’nın Aladağ ilçesinde meydana gelen depremin saati 05.55 olarak kaydedildi. Aladağ ilçesinde meydana gelen depremin derinliği ise 9.26 kilometre olarak ölçüldü.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yayımlanan günlük deprem listeleri de resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden yayımlanıyor. AFAD deprem listesi için; ''https://deprem.afad.gov.tr/last-earthquakes.html'' adresini, Kandilli Rasathanesi deprem listesi için de ''http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst5.asp'' adresini ziyaret edebilirsiniz. Deprem listesi gün içinde güncellenmeye devam ediyor.

Adana’nın Aladağ ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem olduğunu duyan vatandaşlar ise büyük panik ve korku yaşadı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER