Adana sarsılmaya devam ediyor! Adana'da peş peşe 3 deprem daha kaydedildi

AFAD Başkanlığı'nın sitesinde yer alan bilgiye göre merkez üssü Adana'nın Kozan ilçesi olan 3 deprem daha meydana geldi. En büyüğü 4,4 büyüklüğünde olan depremler kentte panik yaratmaya devam ediyor.

Adana sarsılmaya devam ediyor! Adana'da peş peşe 3 deprem daha kaydedildi

Adana sarsılmaya devam ediyor! Adana'da peş peşe 3 deprem daha kaydedildi - Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı'nın sitesinde yer alan bilgiye göre, Adana'nın Kozan ilçesinde saat 08.44'te 5,5 büyüklüğünde deprem oldu. Yaşanan deprem Başkent Ankara'dan da hissedilirken bu depremin ardından 3 deprem daha meydana geldi.

Merkez üssü Adana'nın Kozan ilçesi olan en büyüğü 4,4 büyüklüğündeki sarsıntının 9,06 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Adana'nın Kozan ilçesinde saat 10.57'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

MERKEZÜSSÜ KOZAN İLÇESİ OLAN DEPREMLER PEŞ PEŞE YAŞANIYOR

Adana'nın Kozan ilçesinde saat 08.44'te 5,5 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 08.44'te meydana gelen depremin 11,27 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Yaşanan büyük depremin ardından sırasıyla 4,4 3,5 ve 3,9 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

Adana'da büyük panik yaşanırken kentte vatandaşlar önlem almaya devam ediyor. AFAD Başkanı Yunus Sezer, Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Adana ilimiz Kozan ilçesinde saat 08.44'te meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki deprem sonrasında an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Ekiplerimiz teyakkuz haline geçirilmiştir." ifadelerine yer verdi.

SONRAKİ HABER