Adalet Bakanlığı memur alımı yapacak! İşte başvuru şartları ve tarihleri

İşe alım ilanları binlerce kişinin gündeminde yer alıyor. İşe alımlarla ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken Adalet Bakanlığından memur alımı açıklaması geldi.

Adalet Bakanlığı memur alımı yapacak! İşte başvuru şartları ve tarihleri

İstihdam ile ilgili olarak özellikle genç işsizliğin önüne geçilmesi için çalışmalar devam ederken yayımlanan ilanlar da vatandaşların yakın takibinde yer alıyor. İşe alımlarla ilgili olan en çok da devlet kurumlarının duyuruları takip edilirken Adalet Bakanlığından açıklama geldi.

Adalet Bakanlığı memur alımı yapacağını ifade ederken alımla ilgili olarak başvuru şartları ve tarihi de merak edilenler arasında yer aldı. Bu çerçevede vatandaşlar da ''Adalet Bakanlığı memur alımı başvuru şartları ve tarihleri nedir? Kadro ve branş dağılımı açıklandı mı?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

ADALET BAKANLIĞI MEMUR ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN YAPILIR?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünce sözlü sınav ve mülakat ile 7-9'uncu dereceli kadrolara 50 idare memuru öğrencisi alımı yapılacağını duyurdu.

Adalet Bakanlığı memur alımı yapacak! İşte başvuru şartları ve tarihleri

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 50 İdare Memuru Öğrencisi Alım İlanını paylaşırken ''Adalet Bakanlığı CTE personel alımı ne zaman, başvuru şartları nedir? Adalet Bakanlığı CTE 50 idare memuru öğrencisi başvurusu nasıl yapılır?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

Adaylar, başvurularını 24.06.2024 - 28.06.2024 tarihleri arasında saat 17.30’a kadar e-Devlet üzerinden Adalet Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı üzerinden giriş yaparak, e-Devlet üzerinde başvuru tarih aralığında aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak yapılacak.

SONRAKİ HABER