Adalet Bakanlığı icra katibi personel alımı sonuçları sorgulama ekranı

Sözleşmeli icra katibi sözlü sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı bir süredir adayların gündeminde yer alıyordu. Adalet Bakanlığı, söz konusu alımlara ilişkin sonuç sorgulama ekranını erişime açtı.

Adalet Bakanlığı icra katibi personel alımı sonuçları sorgulama ekranı

Adalet Bakanlığı icra katibi personel alımı sonuçları sorgulama ekranı - Adalet Bakanlığı, 25 Nisan 2023 ile 11 Mayıs 2023 tarihleri arasında 22 bin 43 personel alımı için başvuruları kabul etti. Başvuru sonuçlarının ve sözlü sınava katılacak adayların listesinin açıklanacağı tarih hakkında Adalet Bakanlığı tarafından yapılacak açıklama bekleniyordu.

700 sözleşmeli icra kâtibi alımı ile ilgili olarak ''Ankara Sözleşmeli İcra Kâtibi alımına ilişkin Sınav Kurulumuza 56 sözleşmeli icra katibi için sınav izni verilmiş olup Sınav Kurulumuzca 19/06/2023 -21/06/2023 tarihleri arasında (tarihler dâhil) yapılan sözlü sınav sonucuna göre nihai sonuçlar aşağıda ilan edilmiştir.'' denildi.

700 SÖZLEŞMELİ İCRA KÂTİBİ BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

Nihai Sonuç Listesinde yer alan asil adayların atamaya esas evraklarını tamamlayarak ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde 21 Ağustos 2023 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Ankara İcra Daireleri Başkanlığına bizzat teslim etmeleri veya şehir dışında ise Ankara İcra Daireleri Başkanlığına APS yoluyla adrese gönderim sağlamaları gerekecek.

Sözleşmeli İcra Katibi Sözlü Sınavı Sonuç Sorgulama Ekranı İçinTIKLAYINIZ

ekran-goruntusu-2023-08-07-104357.png

Haberankara.com

SONRAKİ HABER