Adalet Bakanlığı duyurdu! Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne idare memuru öğrencisi alınacak

Resmi Gazete kararları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Resmi Gazete kararları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çeken yeni bir ilana yer verildi. Söz konusu ilanda Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne idare memuru öğrencisi alımı yapılacağı bildirildi.

Adalet Bakanlığı duyurdu! Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne idare memuru öğrencisi alınacak

Resmi Gazete kararları kamuoyunun gündeminde yer alıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar günlük olarak takip edilirken Adalet Bakanlığının bir ilanı da bugünkü sayıda yer aldı. Adalet Bakalığının 7 Haziran tarihinde Resmi Gazete'de yayımladığı ilan ile beraber Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne 50 idare memuru öğrencisi alınacağı ifade edildi.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, 50 idare memuru öğrencisi alımı gerçekleştirecek. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünce sözlü sınav ve mülakatla 7 - 9'uncu dereceli kadrolara 50 idare memuru öğrencisi alımı yapılacak.

CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE 50 İDARE MEMURU ÖĞRENCİSİ ALINACAK

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınav ve mülakatla 7 - 9'uncu dereceli kadrolara 50 idare memuru öğrencisi alımı yapılacak.

Adalet Bakanlığı duyurdu! Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne idare memuru öğrencisi alınacak

Adaylar, başvurularını 24 - 28 Haziran tarihleri arasında saat 17.30'a kadar e-Devlet üzerinden gerçekleştirebilecek. Şahsen ya da posta yoluyla yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği ifade edilirken genel şartlar da açıklandı.

Adalet Bakanlığı duyurdu! Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne idare memuru öğrencisi alınacak - Resim : 2

Buna göre adayların, en az 4 yıllık lisans eğitimi veren fakülte ve yüksekokullardan veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yabancı fakülte veya yüksekokullardan mezun olması ve 2022 KPSS lisans sınavında KPSSP3 puan türünden en az 70 puan alması şartı aranacak.

Adalet Bakanlığı duyurdu! Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne idare memuru öğrencisi alınacak - Resim : 3

Sözlü sınav ve mülakata, belirlenen kadro sayısının 5 katı aday çağrılacağı ifade edilirken başvuruların da 28 Haziran'a kadar tamamlanması bekleniyor.

SONRAKİ HABER