Adalet Bakanlığı 486 personel alım sınav sonuçları açıklandı!

Bugün Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarda 486 personel alımı için sınav sonuçlarının açıklandığı öğrenildi.

Adalet Bakanlığı 486 personel alım sınav sonuçları açıklandı!

2023 yılı için Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre toplamda 486 personel alımının yapılacağı öğrenilmişti. Bu açıklamaların ardından ise verilen başvuru şartlarını sağlayan vatandaşlar bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden belirli tarihlerde başvuru işlemlerini tamamladı. Bugün ise Adalet Bakanlığı yaptığı resmi açıklamada personel alımları için yapılan sınavların sonuçlarının açıklandığı öğrenildi.

ADALET BAKANLIĞI 486 PERSONEL ALIMI YAPACAK!

Bugün Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarda merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilecek 486 personel için sözlü sınav sonuçlarının yayımlandığı ifade edildi. Yapılan açıklamalarda psikolog, sosyal çalışmacı, mühendis, tekniker, teknisyen, koruma-güvenlik görevlisi, teknik hizmet ve destek personeli kadroları için alımların yapılacağı bildirilmişti. Sınava giren adaylar için bugün ise sonuçlar açıklandı.

BAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI!

Adalet Bakanlığı tarafından sınav sonuçlarının açıklanması hakkında yapılan açıklamada"Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilecek 486 personel için sözlü sınav sonuçları yayımlanmıştır. Sözleşmeli psikolog, sosyal çalışmacı, mühendis, tekniker, teknisyen, koruma-güvenlik görevlisi, teknik hizmet ve destek personeli unvanlarında görev alacak mesai arkadaşlarımıza hayırlı olsun." şeklinde açıklamalara yer verildi.

SONRAKİ HABER