Adalet Bakanlığı 24 sözleşmeli personel alım başvuruları başladı

Adalet Bakanlığı 24 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda alımların bilişim personeli kadrosu için olacağı ifade edildi. 3 Eylül tarihinde başlayan başvurular 17 Eylül’e kadar devam edecek.

Adalet Bakanlığı 24 sözleşmeli personel alım başvuruları başladı

Adalet Bakanlığı bünyesine 24 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak. Başvurular 3 Eylül sabahı başlarken, son başvurular 17 Eylül tarihine kadar devam edecek. Adaylar başvurularını Kariyer Kapısı üzerinden yapabilecek.

Yapılacak alımlara ilişkin başvuruların belirtilen pozisyonlardan en fazla 2 tanesine başvurulabileceği ifade edildi.

ADALET BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Adalet Bakanlığı sözleşmeli bilişim personel alımı geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de yayımlandı. Yapılacak alımlarda bilişim personelinin pozisyonuna göre brüt ücret tavanı da paylaşıldı. Bakanlığa yapılacak sözleşmeli alımda tercih edilecek meslekler şu şekilde:

“Kıdemli yazılım mimarı, DevOps mimarı, web önyüz geliştirme uzmanı, Java yazılım geliştirme uzmanı, PostgreSQL veri tabanı uzmanı, DevOps ve sistem mühendisi, bilgi güvenliği uzmanı, ağ ve güvenlik uzmanı, sistem uzmanı, yapay zeka geliştirme uzmanı, büyük veri ve iş zekası uzmanı, elektrik-mekanik altyapı uzmanı”

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Kamuya yapılacak olan sözleşmeli personel alımında adayların taşıması gereken genel şartlar şu şekilde sıralandı:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesindeki şartları taşımak
  • Fakültelerin 4 yıllık belirtilen bölümlerinden mezun olmuş olmak
  • Başvuru tarihi itibarıyla ücret tavanı iki tını geçmeyecekler için en az 3 yıllık, diğerleri için de en az 5 yıllık tecrübeye sahip olmuş olmak
  • Bilgisayar program dillerinden en az 2 tanesini belgeleyebilir olmak
  • Hizmetin gerektirdiği niteliklere ek olarak yoğun ve stresli iş temposuna uyum sağlayabiliyor olmak

Belirtilen şartları taşıyan adayların başvurularını en geç 17 Eylül tarihine kadar Kariyer Kapısı üzerinden yapabilecekleri ifade edildi. Başvuru için KPSS puan şartı aranmazken, alımların sözleşmeli olacağı belirtildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER