Adalet Bakanı Tunç duyurdu! Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı!

Türkiye, güne İstanbul'da yaşanan kaza haberi ile uyandı. İlk belirlenmelere göre 11 kişinin yaşamını yitirdiği 57 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin olay yerinde ekiplerin canhıraş çalışması devam ederken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan son dakika açıklaması geldi.

Adalet Bakanı Tunç duyurdu! Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı!

Ülkemizde meydana gelen trafik kazalarına ilişkin üzücü haberler gelmeye devam ediyor. Güne İstanbul'da yaşanan trafik kazası haberi ile uyanan Türkiye, olayın detaylarına ilişkin araştırmalarını sürdürüyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 7 aracın karıştığı kazada 11 kişinin yaşamını yitirdiği, 57 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, otoyolun İstanbul yönü Dağdibi mevkisinde aralarında 3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 araç henüz belirlenemeyen nedenle zincirleme kaza yaptı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım durdu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da konuya ilişkin açıklama yaptı.

ADALET BAKANI DUYURDU! SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bu sabah Kuzey Marmara Otoyolu’nda 11 vatandaşın hayatını kaybettiği kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı. Sabah saatlerinde Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya mevkiinde meydana gelen kazada 11 kişi hayatını kaybederken, 7’si ağır 57 kişi de yaralandı.

Adalet Bakanı Tunç duyurdu! Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı!

Kazaya ilişkin sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden açıklama yapan Adalet Bakanı Tunç, “Kaza ile ilgili olarak Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış olup, bir cumhuriyet başsavcı vekili koordinesinde üç cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir” dedi.

Adalet Bakanı Tunç duyurdu! Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı! - Resim : 2

Öte yandan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz yaptığı açıklamada, kazada ilk bilgilere göre 11 kişinin hayatını kaybettiğini, 54 kişinin yaralandığını bildirdi. Vali Karadeniz, yaralıların hastanelere naklinin gerçekleştirildiğini ve ekiplerin bölgedeki çalışmasının sürdüğünü belirtti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER