Adalet Bakanı Tunç açıkladı! Yozgat'taki kaza ile ilgili olarak gerekli adli soruşturma başlatılmıştır

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yozgat’ta yaşanan otobüs kazasının ardından taziye mesajı yayımladı ve adli soruşturmanın başladığını bildirdi.

Adalet Bakanı Tunç açıkladı! Yozgat'taki kaza ile ilgili olarak gerekli adli soruşturma başlatılmıştır

Adalet Bakanı Tunç açıkladı! Yozgat'taki kaza ile ilgili olarak gerekli adli soruşturma başlatılmıştır - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 12 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı. Kaza, gece yarısı sıralarında Sivas - Yozgat kara yolu, Yozgat Şeker Fabrikası yakınlarında meydana geldi.

Sivas'tan İstanbul’a giden yolcu otobüsü, kontrolden çıkıp karşı şeride geçerek 30 metreden şarampole yuvarlandı. Kazada, şoför A. T. ile birlikte 11 kişi yaşamını yitirdi, 2'si ağır, 20 kişi de yaralandı.

adalet-bakani-tunc-acikladi-yozgattaki-kaza-ile-ilgili-olarak-gerekli-adli-sorusturma-baslatilmistir.jpg

BAKAN TUNÇ'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yozgat’ta yaşanan ve 12 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasının ardından sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı ve adli soruşturmanın başladığını açıkladı. Bakan Tunç yaptığı paylaşımda, “Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Sivas’tan İstanbul’a gitmekte olan yolcu otobüsünün kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanması neticesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Kazada yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Kaza ile ilgili olarak gerekli adli soruşturma başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER