Açıköğretim Fakültesi Final Sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır?

Açıköğretim Fakültesi öğrencileri final sınavı sonuçları için geri sayıma başlamıştı. AÖF sınav sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak edilirken bir yandan da sonuçların nereden sorgulanabileceği merak edildi.

Açıköğretim Fakültesi Final Sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır?

Üniversiteyi uzaktan okuyan binlerce kişi Açık öğretim Fakülteleri (AÖF) sınavları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. AÖF sonuçları için bekleyiş devam ederken öğrenciler de ''Açıköğretim Fakültesi Final Sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır?'' sorularına yanıt arıyor.

Mayıs ayında gerçekleşen Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Final Sınavı sonuçlarının açıklandığı ifade edilirken öğrenciler de sorgulama işleminin nereden, nasıl yapıldığını öğrenmek üzere araştırmalarına başladı. AÖF dönem sonu final sonuçları resmi sitesi üzerinden erişime açıldı. Adaylar sisteme giriş yaparak sınav sonuçlarını sorgulayabilecek.

AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI: NEREDEN, NASIL SORGULANIR?

Açıköğretim Fakültesi Final Sınavı Dönem Sonu Sınavı sonuçlarının açıklanması ile sorgulama işlemi detayları merak konusu oldu. 25 - 26 Mayıs tarihlerinde yapılan AÖF sınavının sonuçları an itibariyle öğrencilerin erişimine açıldı. Adaylar sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak sorgulayabilecek. Sınav sonuçları ise Anadolu Mobil ve aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu üzerinden öğrenilebilecek. Sisteme giriş yapan öğrencilerin yoğunluğu nedeniyle sorgulama işlemleri de zaman zaman gecikmelerle gündeme gelebiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER