ABB ekipleri tüm birimleri ile yeni yıl mesaisine hazırlandı!

2024 yılına sayılı saatler kala Ankara'daki denetimler de hızlandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yılbaşı için hazırlıklarını tamamladığı ve tüm birimleri ile sahada olacağı bildirildi.

ABB ekipleri tüm birimleri ile yeni yıl mesaisine hazırlandı!

2024 yılı için geri sayım başladı. 2024 yılına girilirken tüm ekipleri ile sahada olacağını bildiren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) önemli bilgilere yer verdi. Ankara'da yaşayan vatandaşların güvenli ve huzur içerisinde yılbaşı geçirmesi amacıyla gerekli tüm önlemleri aldıklarını bildiren ABB, Başkent 153’ün 7 gün 24 saat hizmet vereceğinin de altını çizdi.

Yılbaşında ANKARAY ve Metro'nun gece saat 02.00’ye kadar, EGO otobüsleri ise 02.30’a kadar hizmet vereceğini bildiren ABB, tüm birimlerinin yeni yıl için hazırlıklarını tamamladığının altını çizdi.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILBAŞI MESAİSİNE HAZIR

ABB tarafından paylaşılan bilgilere göre İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin sahada nöbet tutacağı yılbaşında Mezarlıklar Daire Başkanlığı Cenaze, Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı ekipleri de ambulans ve veterinerlik hizmetleri için görevlerinin başında olacak.

ABB ekipleri tüm birimleri ile yeni yıl mesaisine hazırlandı!

ASKİ ekipleri arıza, bakım ve onarım hizmetleri için mesai yapacak. Yılbaşı öncesi gıda denetimlerini sıklaştıran Ankara Zabıtası da halk sağlığını korumak amacıyla iş yerlerini denetlemeye devam edecek.

ABB ekipleri tüm birimleri ile yeni yıl mesaisine hazırlandı! - Resim : 2

Öte yandan hayvan ambulansları ile ihtiyaç halinde hizmet vermeyi sürdürecek olan Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ve Kurtuluş Sokak Hayvanları Sağlık Merkezi de nöbetçi ekiplerle yılbaşı gecesinde de 24 saat esasına göre hizmet vermeye devam edecek.

ABB ekipleri tüm birimleri ile yeni yıl mesaisine hazırlandı! - Resim : 3

Yılbaşı gecesi ise 22 ekip ile sahada denetimlerine devam edecek olan Zabıta Daire Başkanlığı, 5 ekip ile de muhtemel başvurulara anında müdahale etmek amacıyla merkezde hazır olacak. ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri Abone İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ise, 30-31 Aralık ve 1 Ocak tarihinde, 24 saat kartlı ve mekanik su sayaç arızalarına anında müdahale edecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER