9 Eylül resmi tatil mi, ne günü?

Tüm Türkiye’de okullar bugün açılıyor. Yeni eğitim öğretim yılının gelmesi ile birlikte günün anlam ve önemi veliler tarafından da araştırılıyor. 9 Eylül ne günü, resmi tatil mi? İşte merak edilenler..

9 Eylül resmi tatil mi, ne günü?

Ana sınıfı ve ilkokul 1’inci sınıf öğrencileri uyum haftası kapsamında okullara 2 Eylül Pazartesi günü başlamıştı. Kalan sınıflar da resmi olarak bugün ders başı yapacak. Yılın bitmesine az zaman kala resmi tatiller hala araştırma konusu olmaya devam ediyor. 9 Eylül İzmir’in Kurtuluş günü. Pazartesi gününe denk gelmesi ile birlikte resmi tatil olup olmadığı sorgulanıyor.

9 EYLÜL PAZARTESİ TATİL Mİ?

9 Eylül İzmir’in Kurtuluş’u yıl dönümü kapsamında tatil yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. 9 Eylül Pazartesi resmi tatil mi? Kamu kurum ve kuruluşları açık olacak mı? 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu resmi tatil kapsamında ele alınmıyor.

9 Eylül resmi tatil mi, ne günü?

2024 KALAN RESMİ TATİLLER

2024 yılı sona ermeden resmi tatil olarak sadece 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kaldı. Onun dışında 10 Kasım’da resmi tatiller arasında yer almıyor. 31 Aralık Salı gününden sonra 1 Ocak Çarşamba günü de resmi tatil.

9 EYLÜL NE GÜNÜ?

Bu kapsamda 9 Eylül resmi tatiller arasında bulunmuyor. İzmir’in Kurtuluş’unda her yıl düzenli olarak İzmir’de çeşitli etkinlikler ve kutlamalar yapılmaktadır. Ancak bu günde resmi kamu kurum ve kuruluşları normal saatinde hizmet vermeye devam etmektedir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER