81 ilde düğmeye basıldı bakanlık istihdam kapılarını araladı! 8 bin personel alımı müjdesi verildi

Ülkemizde devam eden istihdam sorunları nedeniyle vatandaşlar yayımlanan her iş ilanını yakından inceliyor. Devlet kurumlarının açtığı ilanlar takip edilmeye devam ederken bu kez Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı için ilk duyuruyu yaptı.

81 ilde düğmeye basıldı bakanlık istihdam kapılarını araladı! 8 bin personel alımı müjdesi verildi

Türkiye'de genç işsizlikle mücadele devam ediyor. İşsizlik sorunlarına son verilmesi için pek çok proje yürütülürken bakanlıklar tarafından yayımlanan iş ilanları da vatandaşların gündeminde yer alıyor.

Devlet kurumlarında istihdam edilmek isteyen milyonlarca vatandaşlar Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (KPSS) bir puan alarak bu puana göre başvurusunu yaparken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından iş ilanı duyurusu geldi.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI 8 BİN PERSONEL ALACAK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 8 bin sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

81 ilde düğmeye basıldı bakanlık istihdam kapılarını araladı! 8 bin personel alımı müjdesi verildi

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde çalıştırılmak üzere KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli 8 bin personel alınacağı bildirildi.

81 ilde düğmeye basıldı bakanlık istihdam kapılarını araladı! 8 bin personel alımı müjdesi verildi - Resim : 2

BAŞVURULAR 21 ŞUBAT TARİHİNDE BAŞLIYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde çalıştırılmak üzere alınacak 8 bin personel için başvurular 21 Şubat - 11 Mart tarihleri arasında, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" e-Devlet şifresi ile giriş yapılarak gerçekleştirilecek.

81 ilde düğmeye basıldı bakanlık istihdam kapılarını araladı! 8 bin personel alımı müjdesi verildi - Resim : 3

Sözleşmeli personel alımına ilişkin duyuru, ilan ve bilgilendirmeler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının resmi internet sayfalarında "www.aile.gov.tr ve/veya www.aile.gov.tr/pgm" veya Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanacak. Gelişmelerin 21 Şubat'a kadar güncellenmesi ön görülürken kadro ve branş dağılımlarının açıklanması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER